Binnen 1-2 werkdagen verstuurd
Gratis verzending vanaf € 150
Al korting vanaf 500 gram
Dille Kruid Heel (Anethum graveolens)
 • Dille Kruid Heel (Anethum graveolens)
 • Dille Kruid Heel (Anethum graveolens)
 • Dille Kruid Heel (Anethum graveolens)
 • Dille Kruid Heel (Anethum graveolens)

Dille Kruid Heel (Anethum graveolens)

T-13460
€ 1,78
Gewicht
Aantal
Voor 15.00 besteld, morgen in huis!

 • Gratis verzending vanaf € 150
 • Binnen 1-2 werkdagen verstuurd
 • Korting bij kleine afname
 • Kies je eigen bezorgmoment
T-13460
2018-01-17

Productkenmerken

Type
Kruidenthee
Biologisch
Nee
Temperatuur water
100°C

Voor onze zakelijke klanten hanteren we verschillende kortingen aan de hand van de consumentenprijs (excl. 6% BTW). Hiermee hebben we het meest transparante prijsbeleid in de markt. Dit ook nog eens gecombineerd met het bestelgemak van online. In de tabel hieronder vind je in één oogopslag wat je verwachten kan.

GewichtKortingKorting×
≤ 250 gram 0 % 0 %
500 gram 12,5 % 12,5 %
1000 gram 22,5 % 12,5 %
2500 gram 22,5 % 12,5 %
5000 gram 22,5 % 12,5 %

 Korting is van toepassing op alle theeën en kruidenmelanges.

X Korting is van toepassing op alle mono kruiden en specerijen.

Onze blokbodemverpakkingen die we voor al onze thee en kruiden gebruiken zijn 100% duurzaam en voedselveilig, vervaardigd van de beste kwaliteit en in Europa, en zijn speciaal ontworpen om thee en kruiden lang in te bewaren. Zo is de buitenzijde van de blokbodemverpakking van wit kraft papier. De binnenzijde is bekleed met een film PP folie. Beide materialen zorgen er voor dat een barrière wordt gevormd tegen vocht, lucht en vet. Zo blijft de inhoud langer vers en laat het product zelf geen vetsporen na. Al onze blokbodemverpakkingen worden standaard voorzien van een ingrediëntenetiket aan de achterzijde.

Waarom wij voor blokbodemverpakkingen kiezen

 • Blokbodemzakken hebben het voordeel dat ze perfect rechtop blijven staan dankzij de speciale bodem.
 • Papieren blokbodemzakjes zijn 100% afbreekbaar en aldus een milieuvriendelijk alternatief voor glazen of stenen potten, kunststofdozen, plastic stand up pouches of andere plastic materialen.
 • Papieren zakjes nemen weinig plaats in op het keukenaanrecht of in het keukenkastje.

Bijna al onze blokbodemverpakkingen worden voorzien van een sluitstrip. De beste oplossing om zakjes veelvuldig te gebruiken en te sluiten. Zodoende kunnen we de versheid van onze thee en kruiden garanderen, ook als de verpakking langer is geopend en toch langere tijd bewaard dient te worden.

Bij grotere afnames (vaak vanaf 1 kilo) hebben we ook een grotere verpakking. Helaas is deze niet hersluitbaar of binnenvoering, wel wit en en van dik papier. De keuze voor de verpakking hangt af van hoe volumineus de thee of het kruid is en de gekozen hoeveelheid. Liever een hersluitbare verpakking? Kies dan voor meerdere kleinere afnames.

Activeer ippies sparen
Activeer Later